Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Nova jornada de donaciˇ de sang a Caldes d'Estrac
El pr˛xim dimarts 13 de setembre, de 17 a 21 hores, a la Sala Cultural de l'Ajuntament, els caldencs i les caldenques podran participar en la nova campanya solidÓria

Donació de Sang Setembre 2022El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsaran una nova jornada de donació de sang al municipi. La campanya solidària es farà el pròxim dimarts 13 de setembre, de 17 a 21 hores, a la Sala Cultural, situada a la primera planta del consistori caldenc. 

En aquest sentit, s’anima als caldencs i a les caldenques a participar en la nova jornada solidària i es recorda que cada dia es necessiten entre 800 i 1.000 donacions de sang a Catalunya per a garantir les reserves dels centres hospitalaris.

Els requisits per a donar sang són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Finalment, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar un mes.

Les persones interessades poden reservar hora prèviament en aquest enllaç. Així mateix, poden trobar més informació sobre la campanya als perfils de Twitter, Facebook i Instagram del Banc de Sang i Teixits o escriure un missatge de WhatsApp al telèfon 677 07 17 56.

Informaciˇ publicada el 5 de setembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05