Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La setmana vinent començarà l'habilitació de les llambordes al carrer Major
Amb aquesta darrera actuació i la reparació de bonys a diferents punts del vial, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac donarà per finalitzats els treballs d'arranjament del carrer Major

llambordinsA principis de la setmana vinent, està previst que l’Ajuntament de Caldes d'Estrac comenci els treballs d’habilitació de les llambordes que actualment falten per a col·locar al carrer Major del municipi, a conseqüència dels treballs de renovació de la canonada d’aquest vial que ha estat duent a terme el consistori caldenc al llarg de les darreres setmanes.

Un cop instal·lades les llambordes a la zona que en aquests moments es troba encimentada per sobre de les canonades, l’Ajuntament de Caldes d'Estrac donarà per finalitzat el projecte d’arranjament del carrer Major, quedant únicament pendent la reparació de bonys a diferents punts del vial. En aquest sentit, cal recordar que des del passat dissabte 3 de setembre s'ha reobert el trànsit de vehicles al carrer. Amb tot, la circulació està limitada, exclusivament, als turismes, ja que els vehicles pesants, més de 3.500 kg, tenen prohibit el pas.

L’habilitació de les llambordes no s’ha pogut dur a terme fins ara perquè l’Ajuntament de Caldes d'Estrac estava a l’espera de l’arribada d’aquest material per falta d’estoc del fabricant. A més, les pluges d’aquest passat cap de setmana es van endur la sorra i pedres que tapaven alguns forats i aquests van quedar al descobert. Així doncs, entre el dimarts 6 de setembre i el dimecres 7 de setembre, s’han tapat novament els forats amb sorra, de forma provisional, fins a la instal·lació de les llambordes.

Informació publicada el 7 de setembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05