Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac acull un seminari dedicat a les empreses del sector de la restauració
El pròxim dimarts 8 de novembre, de 17 a 20 hores, la proposta, que posarà el focus en promoure la transformació digital del teixit empresarial, es farà a l'Hotel Dynamic

TTTEn el marc del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), Caldes d’Estrac acollirà un seminari dedicat a les empreses del sector de la restauració.

El pròxim dimarts 8 de novembre, de 17 a 20 hores, s’impartirà la proposta a les instal·lacions de l’Hotel Dynamic. La formació començarà de la mà d'Ivan Melero de Wip Connect que parlarà de restauració rendible i eines de gestió. Tot seguit, serà el torn de Roger Peries de Wip Connect que abordarà el màrqueting gastronòmic i la generació de noves oportunitats de negoci. En darrer lloc, intervindrà Sebastià Guirao de T2app que profunditzarà en les solucions de control i seguretat a l'hostaleria. Així mateix, a mitja tarda, es convidarà a totes les persones assistents a un pica-pica per a berenar.

Les empreses del sector de la restauració interessades hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia a la pàgina web oficial de Les 3 Viles.

El seminari dedicat a les empreses del sector de la restauració serà el tercer del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’. Prèviament, es va dinamitzar un per a les empreses del sector de la sanitat a Sant Andreu de Llavaneres i un per a les empreses del sector del comerç a Sant Vicenç de Montalt. Properament, s’organitzarà un quart dedicat a les empreses del sector de l’esport a Sant Andreu de Llavaneres.

Informació publicada el 25 d'octubre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05