Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Escola Bressol Municipal Sagrada Família rep el distintiu 'Escola Verda'
El pròxim dissabte 26 de novembre, de 10 a 12.30 hores, es farà l'acte de lliurament dels distintius d'escola verda al CosmoCaixa Barcelona

Escola Bressol MunicipalAquesta setmana, la Xarxa d’Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família el distintiu ‘Escola Verda’. El preuat reconeixement s’entregarà oficialment en el marc de la XIX Trobada d’Escoles Verdes, que es farà el pròxim dissabte 26 de novembre, de 10 a 12.30 hores, al Museu de la Ciència CosmoCaixa Barcelona. Durant l’acte, es lliuraran els distintius d’escola verda als centres educatius, que com l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família de Caldes d'Estrac, hagin elaborat un Pla d’Educació per a la Sostenibilitat. Així mateix, aquests centres educatius entraran a formar part automàticament de la Xarxa d’Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya. En concret, aquest curs 2022-2023, s’incorporaran un total de 78 centres educatius catalans. En essència, l’acte serà un reconeixement a les escoles catalanes que han assumit el compromís de treballar en la construcció d’una Catalunya més sostenible.

El distintiu ‘Escola Verda’ és el resultat d’un llarg camí que va començar el mes de novembre de 2020 i va finalitzar el mes de juny de 2022. Durant aquest temps, l’equip educatiu ha estat treballant juntament amb altres escoles i l’equip de la Xarxa d’Escoles Verdes de la Catalunya Central. En essència, s’ha reflexionat amb deteniment sobre com ajudar a millorar la salut del planeta i s’han ideat diversos projectes. Properament, i de la mà de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es treballarà per a posar-los en marxa. «Estem molt contentes per l’obtenció del distintiu ‘Escola Verda’ i per les fites aconseguides. Des de l’escola bressol, continuarem treballant per la sostenibilitat i per transmetre als infants el sentiment d’estima i de cura del planeta», explica la directora Remei Monge.

Informació publicada el 27 d'octubre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05