Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac defensa la independència dels projectes del consultori mèdic i de les dependències policials
El consistori caldenc compta amb informes jurídics redactats per professionals externs que avalen la decisió d'impulsar dues actuacions independents

Ajuntament de Caldes d'EstracDes de fa molts mesos, l’Ajuntament està treballant en la remodelació del consultori mèdic i en la reforma de les dependències policials, sobretot arran la necessitat de reobrir el consultori mèdic per a garantir una millor assistència als caldencs i a les caldenques.

En aquest sentit, el consistori caldenc ha rebut recentment un escrit de l’Oficina Antifrau de Catalunya en el qual, després d’analitzar, arran una denúncia, el contracte menor del projecte i direcció d’obres de la remodelació del consultori mèdic i el contracte menor del projecte i direcció d’obres de la reforma de les dependències policials, exposen que, tot i que no veuen un delicte penal, veuen algunes irregularitats administratives. En essència, entenen que s’ha produït el fraccionament d’un contracte que creuen havia de ser únic i insten al consistori caldenc a anul·lar els dos contractes menors.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es contestarà properament la resolució de l’Oficina Antifrau de Catalunya aportant informació nova, que avala que no hi ha hagut un fraccionament de contracte. El consistori caldenc afirma que es tracta d’un assumpte que va ser revisat fa temps i que compta amb informes jurídics redactats per professionals externs que avalen la decisió. Així mateix, el consistori caldenc afegeix que fa temps que les direccions d’obres van quedar excloses del contracte en veure que no es podrien fer en els temps inicialment previstos. Finalment, el consistori caldenc defensa que es tracta de dues actuacions independents i que no existeix unitat funcional i operativa entre els dos contractes menors, un vinculat a la salut pública i l’altre vinculat a la seguretat ciutadana, i conclou que l’únic punt en comú és que els dos futurs espais se situaran a la planta baixa de l’edifici consistorial.

Informació publicada el 4 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05