Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'impulsa una nova jornada de donació de sang a Caldes d'Estrac
El pròxim divendres 11 de novembre, de 17 a 21 hores, a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, els veïns i les veïnes podran participar en la nova campanya solidària

Donació de Sang Novembre 2022El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, organitzaran una nova jornada de donació de sang al municipi. La campanya solidària es farà el pròxim divendres 11 de novembre, de 17 a 21 hores, a la Sala Cultural, situada a la primera planta del consistori caldenc. En aquest sentit, s’anima als veïns i a les veïnes a participar en la nova jornada solidària i es recorda que cada dia es necessiten 1.100 donacions de sang a Catalunya per a garantir les reserves dels centres hospitalaris del territori.

En concret, els requisits són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes poden donar sang un màxim de quatre vegades l'any. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Finalment, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar un mes.

Les persones interessades poden reservar hora prèviament en aquest enllaç. Així mateix, poden trobar més informació sobre la campanya als perfils de Twitter, Facebook i Instagram del Banc de Sang i Teixits o escriure un missatge de WhatsApp al número de telèfon 677 07 17 56.

Informació publicada el 9 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05