Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Carla Escrich aconsegueix la medalla de bronze als World Skate Games 2022
L'esportista caldenca Carla Escrich va oferir un programa ple d'energia i passió que la va situar directament entre les millors patinadores artístiques del món

Carla EscrichEl passat cap de setmana, la patinadora artística caldenca Carla Escrich va fer-se amb la tercera posició als World Skate Games 2022, que es van celebrar a l’Argentina. Escrich, que forma part del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, va aconseguir la medalla de bronze en la categoria sènior femenina de modalitat lliure amb 174,94 punts. L’esportista caldenca va oferir un programa ple d’energia i passió que la va situar directament entre les millors del món. En aquest sentit, el primer lloc va ser per la italiana Rebecca Tarlazzi i el segon lloc va ser per la italiana Giada Luppi.

«En nom de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, vull felicitar la Carla per la seva fantàstica actuació a Buenos Aires, l'Argentina, i alhora per la seva impecable trajectòria esportiva. A Caldes d’Estrac, estem molt orgullosos de comptar amb una patinadora d’alt nivell com ella, que porta el nom de la nostra vila arreu del món. Enhorabona Carla!», afirma la regidora d’Esports, Elena Díaz Torrevejano.

Informació publicada el 10 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05