Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament instal·la una nova tanca exterior a l'Escola Bressol Municipal
El consistori ha impulsat l'actuació amb la voluntat de millorar les instal·lacions del centre educatiu caldenc i incrementar la seguretat i el benestar de l'alumnat

Escola Bressol MunicipalEscola Sagrada FamíliaAquesta setmana, han finalitzat els treballs d’adequació d’una nova tanca exterior a l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració del centre educatiu caldenc, ha impulsat l’actuació amb la voluntat de millorar les instal·lacions i incrementar la seguretat i el benestar de l’alumnat. Així doncs, el nou tancat, de metall i de dos metres d’alçada, substitueix l’antic tancat, de fusta i d’un metre d’alçada, que no permetia fer un ús segur de l’espai. Amb la nova instal·lació, el centre educatiu caldenc disposarà d’un espai més, on desenvolupar les seves activitats i acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge i experimentació.

«De la mà de l’equip directiu del centre educatiu caldenc, continuarem treballant en la millora de les instal·lacions de l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família, perquè els nostres petits gaudeixin d’espais segurs, acollidors i totalment adaptats a les seves necessitats», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Informació publicada l'11 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05