Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tens fotografies dels Diables d'Estrac?
Les persones que disposin d'imatges dels vint-i-cinc anys de l'entitat caldenca i vulguin compartir-les ho poden fer a través d'un enllaç en línia al web municipal

Diables d'EstracAmb motiu dels seus vint-i-cinc anys de vida, l’entitat caldenca Diables d’Estrac, amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, està treballant en un recull de fotografies històriques. En aquest sentit, s’anima als caldencs i a les caldenques a col·laborar amb la iniciativa. Així doncs, les persones que disposin d’imatges dels vint-i-cinc anys de l’entitat caldenca i vulguin compartir-les ho poden fer a través d’un enllaç en línia al web municipal. De moment, es treballa en la creació d’un arxiu històric amb totes les fotografies de la colla caldenca, però no es descarta organitzar-ne una exposició fotogràfica amb les imatges més significatives.

«Els Diables d’Estrac formen part de l’essència del nostre poble. Des d’aquí, convido a veïns i veïnes a sumar-se a aquesta bonica iniciativa i a contribuir a construir entre tots i totes un arxiu històric que resumeixi la fantàstica trajectòria de la colla caldenca i alhora deixi constància de la cultura popular i de les tradicions de casa nostra», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Informació publicada el 21 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05