Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac amb La Marató de TV3
El pròxim dissabte 10 de desembre, a les 22 hores, la Sala Cultural de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac acollirà l'espectacle de teatre, màgia i humor 'No hi ha demà!' amb Jordi Pota

Santa Llúcia 2022Caldes d’Estrac se suma a la nova edició de La Marató de TV3. Enguany, la iniciativa solidària catalana posa el focus en la salut cardiovascular. Segons l’Organització Mundial de la Salut, actualment, les malalties cardiovasculars, que inclouen aquelles que afecten el cor i el sistema vascular com les artèries i les venes, són la primera causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes de salut pública més importants. Així mateix, cal destacar el seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida de les persones malaltes i genera dependència, complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molt elevats. En concret, alguns exemples de malalties cardiovasculars són la hipertensió arterial, l'arterioesclerosi, l'angina de pit, l'infart de miocardi, la insuficiència cardíaca i l'accident cerebrovascular o ictus. No obstant això, algunes d'aquestes no tenen símptomes i la mort sobtada pot ser la primera manifestació. Per aquest motiu, la prevenció és un factor clau. Així doncs, la sensibilització ciutadana i la divulgació sobre la salut cardiovascular i l'impuls de la recerca científica seran els objectius de la nova edició de La Marató de TV3.

Amb la voluntat de col·laborar amb la iniciativa solidària catalana, el pròxim dissabte 10 de desembre, a les 22 hores, la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac acollirà l’espectacle de teatre, màgia i humor ‘No hi ha demà!’ amb Jordi Pota. El preu de l’entrada, que es podrà aconseguir el mateix dissabte 10 de desembre a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, serà de cinc euros i els diners recollits es destinaran íntegrament a la nova edició de La Marató de TV3.

Per a més informació o fer un donatiu, es pot accedir directament al web oficial de La Marató de TV3.

Informació publicada el 5 de desembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05