Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La renovació de les targetes d'estacionament s'iniciarà a mitjans de març
Com a novetat, les persones visitants que pernoctin a hotels, apartaments o habitatges d'ús turístic del poble hauran de treure un abonament personalitzat amb la matrícula del vehicle que només tindrà validesa els dies que la persona visitant romangui al municipi

Targetes 2023L’Ajuntament de Caldes d’Estrac anuncia que a mitjans del mes de març començarà el període de renovació de les targetes d’estacionament per a poder aparcar a les zones blaves i a les zones verdes del municipi durant l’any 2023. Enguany, hi haurà una novetat arran la modificació de l’ordenança fiscal número 15 taxa per l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals que afecta els vehicles de les persones visitants que pernoctin a hotels, apartaments i habitatges d’ús turístic del poble. Les persones visitants que pernoctin al municipi hauran de treure un abonament personalitzat amb la matrícula del vehicle que només tindrà validesa els dies que la persona visitant romangui al municipi. Paral·lelament, desapareixeran les targetes d’estacionament genèriques que gestionaven els establiments caldencs.

Pel que fa a la resta de tarifes, aquestes no han estat modificades. Com sempre, les targetes d’estacionament per als vehicles que abonen l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica al municipi, que estan exemptes de quota tributària, s’enviaran directament al domicili fiscal on estigui registrat el vehicle.

Les persones interessades a tramitar la targeta d’estacionament per a poder aparcar a les zones blaves i a les zones verdes del municipi durant l’any 2023 podran fer-ho a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de la Policia Local de Caldes d’Estrac, de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores. En aquest sentit, les sol·licituds hauran d’anar acompanyades del permís de circulació del vehicle i el pagament de la quota tributària es farà mitjançant únicament una targeta bancària.

Informació publicada el 17 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05