Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Ets ciutadà de la Unió Europea i vols votar a les properes eleccions municipals?
La legislació vigent estableix que els ciutadans de la Unió Europea han de tenir 18 anys i no estar privats del dret a vot i han d'estar inscrits al padró municipal d'habitants

VotA finals del pròxim mes de maig, a l'Estat, es celebraran unes noves eleccions municipals. Novament, la població caldenca serà cridada a les urnes per a escollir els representants municipals per als propers quatre anys. En aquest sentit, els ciutadans de la Unió Europea que vulguin participar en les properes eleccions municipals han de complir dos requisits. La legislació vigent estableix que han tenir 18 anys i no estar privats del dret a vot i han d’estar inscrits al padró municipal d’habitants.

Així mateix, si anteriorment no han participat en processos electorals, disposen fins al pròxim dilluns 30 de gener per a manifestar la seva voluntat de votar en les properes eleccions municipals. Les persones interessades poden fer-ho presencialment a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, a través del web de l’Institut Nacional de Estadística o mitjançant el correu postal a l’Oficina del Cens Electoral de Barcelona, que es troba a Via Laietana, número 8, entresol, a la ciutat de Barcelona.

Per a més informació, es pot trucar als telèfons 012, 901 101 900 o 932 959 795.

Informació publicada el 19 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05