Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'inicien les obres de millora de la xarxa d'aigua potable del Carrer Mercè
Els treballs consisteixen en la substitució d'un tram de la canonada de la xarxa d'aigua potable i en la instal·lació de diverses vàlvules reguladores de pressió

Carrer MercèEl pròxim dilluns 23 de gener, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’empresa concessionària Agbar iniciaran les obres de millora de la xarxa d’aigua potable del Carrer Mercè del municipi. En concret, els treballs consistiran en la substitució d’un tram de la canonada de la xarxa d’aigua potable i en la instal·lació de diverses vàlvules reguladores de pressió. «La voluntat és acabar amb les fuites d’aigua sobtades que tantes molèsties han provocat als veïns i a les veïnes de la zona. A més, les vàlvules reguladores de pressió ajudaran a reduir les avaries en el conjunt del municipi. Com a molts altres carrers del poble, la canonada de fibrociment feia temps que havia arribat a la fi de la seva vida útil i calia renovar-la. Les obres de millora de la xarxa d’aigua potable del Carrer Mercè les hem abordat de manera prioritària, perquè hi havia un risc de despreniment de rocs als patis dels habitatges veïns en cas de fuites d’aigua, fets que malauradament havien succeït en el passat», afirma l’alcalde Òscar Baró.

En aquest sentit, s’informa els caldencs i les caldenques que mentre durin les obres de millora es poden produir talls puntuals en el subministrament d’aigua, que seran notificats amb anterioritat per part de l’empresa concessionària Agbar. Així mateix, es poden produir afectacions al trànsit de vehicles.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac treballa en l’adequació de la xarxa d’aigua potable del Carrer Església. Recentment, ha estat aprovat definitivament el projecte tècnic de l’actuació i properament, el consistori caldenc iniciarà el procediment oficial per a licitar les obres de millora de la via.

Informació publicada el 20 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05