Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac viu el Carnaval
El pròxim dissabte 18 de febrer, a les 19 hores, començarà la rua de comparses i carrosses a l'Esplanada de Can Muntanyà i recorrerà alguns dels principals carrers del municipi

Carnaval 2023Fundació PalauCarnaval 2023Carnaval 2023Aquesta setmana, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat la programació especial d’activitats amb motiu del Carnaval. En primer lloc, el pròxim divendres 17 de febrer, a les 17.30 hores, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, s’organitzarà un espectacle musical infantil. Sota el títol ‘Pentina el gat’, la proposta farà passar una bona estona als infants caldencs.

L’endemà, dissabte 18 de febrer, la festa i la rauxa ompliran Caldes d’Estrac. A les 19 hores, començarà la rua de comparses i carrosses de Carnaval a l’Esplanada de Can Muntanyà. Liderada pel mestre de cerimònies, el Rei Carnestoltes, passarà per alguns dels principals carrers del poble. En concret, la rua de comparses i carrosses recorrerà els carrers Riera, Santa Teresa, Camí Ral, Estació, Callao i Riera i finalitzarà a la Plaça de la Vila. Així mateix, la vila acollirà un concurs de disfresses, on les persones guanyadores s’emportaran engrescadors premis: el primer premi de la categoria comparsa adult s’endurà 200 euros, el primer premi de la categoria comparsa infantil s’endurà 200 euros, el primer premi de la categoria carrossa s’endurà 200 euros, el primer premi de la categoria disfressa individual adult s’endurà 75 euros i el primer premi de la categoria disfressa individual infantil s’endurà 75 euros. Amb la voluntat de donar suport al teixit comercial i productiu caldenc, els premis s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi. En aquest sentit, abans del pròxim diumenge 31 de desembre, les persones premiades hauran de presentar els tiquets de compra i les factures de compra dels comerços locals mitjançant una instància genèrica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac especificant el número de compte on transferir l’import.

Per a participar en el concurs de disfresses, cal apuntar-se a través d'un formulari en línia.

Finalment, a partir de les 22 hores, s’iniciarà la nit de disbauxa a càrrec de DJ Xavi a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Durant unes hores, hi haurà bona música i bon ambient. A més, es comptarà amb un servei de bar de la mà de Caldetes Esports i Cultura.

Prèviament, el diumenge 12 de febrer, a les 11.30 hores, la Fundació Palau organitzarà una sessió especial del cicle Els Diumenges de la Fundació Palau, on es crearan divertides màscares picassianes per Carnaval. També, el dijous 16 de febrer, de 17 a 19 hores, a la porta del casal, l'associació de pensionistes i tercera edat de Caldes d'Estrac oferirà una degustació gratuïta de coca de llardons, botifarra d'ou i truita amb cava i begudes. Així mateix, el dissabte 18 de febrer, de 17 a 20 hores, a la porta del casal, l'associació de pensionistes i tercera edat de Caldes d'Estrac oferirà una degustació gratuïta de tassa de caldo. De la mateixa manera, el dimecres 22 de febrer, a les 20 hores, es celebrarà la crema del Rei Carnestoltes i una sardinada popular de la mà de l'Associació de Pescadors de Caldes d'Estrac a l'Esplanada de Can Muntanyà. Per aquest motiu, a partir de les 16 hores, no es podrà estacionar a l’Esplanada de Can Muntanyà. Des del consistori caldenc, es demana la col·laboració de la població.

Bases Concurs de Disfresses 2023

Bases Concurs de Disfresses i de Comparses 2023

Fitxer: 20230131_Uns_altres_Bases_de_convocatoria_Bases_VII_Concurs_disfresses_i_comparses_2023_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 2.53 MB

Informació publicada el 25 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05