Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Escola Sagrada Família prepara la jornada de portes obertes
El pròxim dimarts 28 de febrer, a les 15 hores, el centre educatiu acollirà una nova jornada de portes obertes on es presentarà el projecte educatiu i es mostraran les instal·lacions

Portes Obertes 2023Institut Esteve AlbertL’Escola Sagrada Família ultima els darrers preparatius de la nova jornada de portes obertes. El pròxim dimarts 28 de febrer, a les 15 hores, el centre educatiu caldenc donarà la benvinguda a les noves famílies interessades. La trobada serà una oportunitat perquè pares, mares i tutors legals coneguin de primera mà el projecte educatiu de l’escola caldenca, comparteixin una estona amb l’equip directiu i el professorat i descobreixin les instal·lacions. Actualment, l’Escola Sagrada Família compta amb una aula per grup (exceptuant el curs de segon de primària on hi ha dos grups), aules de música i d’atenció a la diversitat, laboratoris d’art i de llum, un espai de joc simbòlic, un gimnàs per a psicomotricitat, una biblioteca, un pati, un hort, diferents espais polivalents i un menjador amb cuina pròpia. Pel que fa al projecte educatiu de l’escola caldenca, l’equip directiu i el professorat creu en una educació que fomenti el desenvolupament integral dels infants i per aquest motiu, totes les àrees del currículum tenen la mateixa importància.

Per a més informació, les noves famílies interessades poden trucar al telèfon 93 791 15 52, enviar un correu electrònic a a8015004@xtec.cat o entrar al web oficial.

De la mateixa manera, el pròxim diumenge 5 de març, l'Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt organitzarà una jornada de portes obertes. A les 11 hores, serà el torn de les famílies de l'Escola Sot del Camp i a les 11.45 hores, serà el torn de les famílies de l'Escola Sant Jordi i de l'Escola Sagrada Família. Per a més informació, les famílies poden trucar al telèfon 93 743 46 64 o entrar al web oficial.

Preinscripció Curs Escolar 2023-2024

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha presentat les dates oficials del curs 2023-2024. Del 6 al 20 de març, es farà la presentació de sol·licituds de preinscripció a l’educació infantil i l’educació primària i del 8 al 20 de març, es farà la presentació de sol·licituds de preinscripció a l’educació secundària obligatòria. La matriculació a l’educació infantil, l’educació primària i l’educació secundària obligatòria serà del 20 al 28 de juny.

Informació publicada el 30 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05