Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La vila es prepara per a la 33a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles
El pròxim diumenge 2 d'abril, una nova edició del popular esdeveniment esportiu caldenc recorrerà el front marítim i alguns dels principals carrers del municipi

Cursa Popular 2023Enguany, el pròxim diumenge 2 d’abril, Caldes d’Estrac correrà al ritme de la 33a Cursa Popular. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de Gesport i dels consistoris de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, ha posat en marxa una nova edició del popular esdeveniment esportiu caldenc, que va ser organitzat per primer cop l’any 1982. El recorregut, de deu quilòmetres de distància, vorejarà el front marítim i passarà per alguns dels principals carrers de Caldes d’Estrac, així com per Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. La prova estarà oberta a totes les persones majors de 14 anys i comptarà amb premis, medalla o trofeu, per a les diferents categories participants. De la mateixa manera, l’organització sortejarà regals d’entitats, comerços i establiments del municipi.

Les inscripcions per a participar-hi estan obertes. Les persones interessades poden apuntar-se al web oficial. En aquest sentit, les persones inscrites rebran una samarreta Joma amb el logo de la cursa i una bossa amb obsequis de les empreses col·laboradores.

Informació publicada el 7 de febrer de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05