Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Atenció! Una possible estafa telefònica reclama el pagament de tributs municipals
Els estafadors, que es fan passar per treballadors de l'Ajuntament, demanen fer una transferència en concepte de tribut d'escombraries

Des de l'Ajuntament s´informa a la ciutadania i els comerços de la població d'una estafa telefònica que s'està produint els darrers dies. Els estafadors es fan passar per treballadors de l'Ajuntament, del Servei de Recaptació, i reclamen una transferència per un impagament de tributs municipals.

S'ha tingut coneixement de dos negocis de Caldes d'Estrac que han rebut una suposada trucada de l'Ajuntament on se'ls reclamava un import en concepte de tribut d'escombraries. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra ja han estat informats i han pogut confirmar l'estafa.

Davant la problemàtica l'Ajuntament recomana a la ciutadania i als comerços que estiguin alerta de possibles estafes similars i que no donin cap tipus de dada personal ni bancària per telèfon. Al mateix temps el consistori remarca que tant l'Ajuntament de Caldes d´Estrac, com la majoria d'altres Ajuntaments, tenen transferida la gestió dels tributs amb la Diputació de Barcelona, motiu pel qual el personal en cap cas es posarà en contacte amb els usuaris per tal de reclamar els impostos. A més, en el suposat que la Diputació es posés en contacte amb algun particular ho faria mitjançant notificacions de correu electrònic, mai a través d´una trucada.

Informació publicada el 28 de febrer de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05