Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tres establiments caldencs obtenen la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle
L´Oficina de Turisme de Caldes d´Estrac, el Balneari Caldes d´Estrac i els Apartaments Voralmar obtenen el distintiu que certifica l´aposta per la qualitat i la sostenibilitat turística

Aquest dijous 23 de febrer, a Pineda de Mar, l’Oficina de Turisme de Caldes d’Estrac i el Balneari Caldes d’Estrac van renovar la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle, un reconeixement al compromís amb la qualitat i la sostenibilitat turística i amb el seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides. Enguany, per primer cop, els Apartaments Voralmar també van rebre la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle.

El Biosphere és un segell del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), liderat a la província per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. En aquest sentit, el reconeixement certifica i distingeix empreses, serveis i destinacions que aposten per un turisme sostenible, voluntari i independent. Així mateix, el certificat reconeix la feina feta en matèria de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció del client. El distintiu també reconeix la implicació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides i que marcaran l’acció global fins a l’any 2030. Els 17 objectius posen el focus en aspectes de vital importància per al futur del planeta, com l’acció climàtica, l’aigua, la vida submarina, la vida terrestre o l’energia.

«A Caldes d’Estrac, estem contenBiospherets de comptar amb tres establiments compromesos amb la sostenibilitat turística del municipi. Des de l'Ajuntament, felicitem l’Oficina de Turisme de Caldes d’Estrac, el Balneari Caldes d’Estrac i els Apartaments Voralmar pel reconeixement obtingut i alhora animem a la resta de negocis caldencs a seguir el seu exemple i distingir-se amb la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle. La sostenibilitat ha d’esdevenir un pilar fonamental del nostre teixit empresarial i productiu, un pilar fonamental de la nostra destinació», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Els establiments interessats a optar a aquest segell poden enviar un correu electrònic a cdst.turisme@caldetes.cat.

Informació publicada l'1 de març de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05