Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d´Estrac tira endavant el procés d'estabilització del personal
L'Ajuntament vol garantir la seguretat laboral i estabilitzar els llocs de treball dels seus treballadors i treballadores temporals

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha engegat el procés extraordinari d'estabilització del personal en règim d´ocupació temporal. Així, mitjançant la creació de les bases reguladores de 13 processos selectius de cobertura definitiva de places de la plantilla de l´Ajuntament, es dona compliment a la Llei 20/2021 de 20 de desembre.

El total dels processos selectius suposen 23 llocs de treball, i inclouen les següents places: Auxiliars Administratius, Operaris de Brigada, Operaris de Neteja, Bidells, Oficials de Brigada, Tècnics i tècniques de Joventut-Cultura i Educació, Educadors i educadores Socials, Treballadors i treballadores Familiars, Psicòlegs i psicòlogues, Agents de Mobilitat i Policia Local.

Durant el mes de febrer s'han dut a terme els processos selectius per a personal administratiu (6) i educadors i educadores socials i familiars (2). Els treballadors i les treballadores d'aquests processos selectius, que van ser proposats pel Tribunal Qualificador, van ser nomenats i van prendre possessió del seu lloc de treball com a funcionaris i funcionàries de carrera davant l'Alcaldia.

Aquest dijous dia 2 i divendres dia 3 de març, els treballadors i treballadores proposats pel Tribunal Qualificador dels processos selectius per a personal de brigada (4), de neteja (2), bidell (1) han pres possessió del seu lloc de treball davant l'Alcaldia, també com a funcionaris de carrera. Ben aviat hi ha previst concloure un altre procediment d´oficial de brigada. Els altres processos selectius han estat calendaritzats per més endavant, però s'espera que tots finalitzin per al 31 de desembre de 2024.

Amb aquest procés d'estabilització, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac busca garantir la seguretat laboral i estabilitzar els llocs de treball dels seus treballadors i treballadores temporals, oferint-los una oportunitat per convertir-se en funcionaris de carrera. Això també ajudarà a millorar la qualitat del servei que ofereix l'Ajuntament als ciutadans.

Informació publicada el 3 de març de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05