Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Quartet Junior del Club de Patinatge Artístic de Caldes d'Estrac es proclama Campió de Catalunya al “23è Campionat de Xous Modalitat Quartet”
Aquest cap de setmana s'ha disputat el campionat a Granollers, amb la participació del CP de Caldetes

Patinatge 3El passat cap de setmana, la ciutat de Granollers va acollir el 23è Campionat de Xous de Catalunya, modalitat Quartet, i el Club de Patinatge Artístic de Caldes d'Estrac va ser un dels protagonistes d'aquest esdeveniment esportiu.

La participació del club caldenc en aquest campionat ha estat estel·lar. El Quartet Junior del Club de Patinatge de Caldes d'Estrac, format per Judit Perez, Laia Molons, Clàudia Carrión i Meritxell Miralles, va aconseguir proclamar-se Campió de Catalunya, convertint-se en una molt fita important per l’entitat esportiva i la població.

En aquest campionat, al mateix temps, destaquen altres èxits de patinadores del Club. El Quartet Sènior del Club, anomenat "Quartet Clover", en el qual patina la tècnica Aina Lafuente, ha obtingut el títol de Subcampió de Catalunya. I, a més, el Quartet de les Franqueses, del qual formen part les entrenadores del Club Marina Codina i Nuria Domingo, ha assolit la tercera posició en la seva categoria.

“Des de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, volem expressar la nostra més sincera felicitació a tot l'equip tècnic i a les patinadores del Club de Patinatge Artístic de Caldes d'Estrac per aquests excel·lents resultats en el Campionat de Xous de Catalunya. El seu esforç i dedicació són un exemple a seguir per als joves esportistes de la nostra ciutat. Enhorabona i molts èxits més en el futur!”, diu Elena Díaz, regidora d’esports de Caldes d’Estrac.

Patinatge 4

Informació publicada el 8 de març de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05