Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Finalitzen les obres de millora de la xarxa d'aigua del carrer Mercè i la instal·lació de dues reguladores de pressió a l´inici del carrer Lluís Companys i al carrer Major
S´ha renovat la xarxa d'aigua potable per acabar amb els talls constants i les molèsties als veïns i veïnes de la zona i també de molts altres carrers de la vila afectats quan hi havien fuites d´aigua en aquest tram.

L'Ajuntament de CaldeArrenjaments carrer mercès d'Estrac ha finalitzat les obres d'adequació de la xarxa d'aigua del carrer Mercè. Aquesta era una actuació de màxima importància perquè les instal·lacions del carrer es trobaven en mal estat i calia portar a terme una mesura que acabés amb els talls constants de subministrament i les molèsties que patien els veïns i les veïnes de la zona.

D'altra banda, també s'ha finalitzat la instal·lació de dues reguladores de pressió que permetran realitzar dos nous sectors hidràulics, disminuir pressions elevades a cada sector que fan patir en excés les canonades, allargant així la seva vida útil, i realitzar un control exhaustiu i en continu de l'evolució de l'aigua subministrada, incrementant l'efectivitat a la recerca de fuites, i disminuint les pèrdues d'aigua.

Per tant, gràcies a aquesta reforma s'ha renovat la xarxa d'aigua potable del carrer en qüestió, proporcionant així un canvi substancial en la qualitat del subministrament als caldencs i caldenques. Aquesta acció forma part d'un projecte més ampli de millora de la xarxa de clavegueram i d'aigua potable del conjunt del municipi. L'any passat es van renovar les canonades al C/Major i la propera actuació està prevista aviat al C/Església.

"Des de l'Ajuntament, destaquem la importància de les obres realitzades al carrer Mercè i com aquesta optimització beneficiarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes. Estem compromesos amb la millora constant de les instal·lacions i la infraestructura del nostre municipi per garantir el benestar de tots els ciutadans i ciutadanes de Caldes d'Estrac", diu l'alcalde Òscar Baró.


Publicació 20.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina