Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Generalitat de Catalunya obre les subvencions al lloguer per ajudar les persones amb dificultats econòmiques
El termini per sol·licitar les subvencions per menors de 35 anys ja està obert, mentre que la convocatòria per majors de 36 anys començarà el pròxim 11 d´abril

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac informa que la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per sol·licitar les subvencions destinades a ajudar al pagament del lloguer. Aquests ajuts estan adreçats a persones que resideixen a Catalunya i que tinguin dificultats per fer front al pagament del seu arrendament.

Hi ha dues aportacions disponibles: una per a persones menors de 35 anys i una altra per a persones majors de 34 anys. La subvenció per a menors de 35 anys ja està oberta i es podrà sol·licitar fins al proper 5 d'abril. En canvi, la subvenció per a majors de 36 anys s'obrirà el proper 11 d'abril i es podrà sol·licitar fins al 12 de maig.

Per poder optar a aquests ajuts, és imprescindible complir amb uns requisits establerts per la Generalitat de Catalunya. Entre altres, s'ha de ser titular del contracte de lloguer, no superar uns determinats ingressos anuals, i el preu de l'habitatge no pot ser superior a uns determinats límits. A més a més, els sol·licitants hauran de presentar una sèrie de documents per acreditar la seva situació econòmica i laboral.

Per obtenir més informació sobre les prestacions per al pagament del lloguer, els interessats poden consultar la pàgina web de la Generalitat de Catalunya, on es detallen els requisits necessaris per accedir-hi i es proporciona informació sobre com tramitar la sol·licitud:


https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer?moda=1

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer?moda=2

Informació publicada el 30 de març de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05