Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Apunta´t a l´11a edició del Forma´t 2023, una iniciativa impulsada per l´Ajuntament de Caldes d´Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt
Els caldencs i les caldenques podran optar a aquesta oferta formativa gràcies al conveni 3 Viles

Tots els ciutadans i ciutadanes de Caldes d´Estrac poden optar a una llarga llista d´oferta formativa gratuïta, a través de la nova edició del programa «Forma´t», que té l´objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic de la zona. Aquesta iniciativa conjunta s´ha impulsat gràcies a un conveni signat entre les 3 viles (Caldes d'Estrac,

Forma't

Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt) i aprovat pel Ple de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac en sessió de 28 de novembre de 2022.

Els cursos d´aquest programa ja consolidat es realitzen a les poblacions de Sant Vicenç i Llavaneres. S'ofereixen una trentena de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. Així, Les 3 Viles uneixen esforços de nou per presentar una oferta formativa que s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial.

Durant el mes d´abril i fins al desembre el Format 2023 posa a l´abast de tothom formacions corresponents a sis blocs temàtics: competències digitals; xarxes socials; eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal; orientació i creixement personal; idiomes i formació professionalitzadora.

«Volem destacar la importància d'aquest conveni per a la formació i el desenvolupament professional dels nostres ciutadans i ciutadanes. Així mateix, animem a tothom aprofitar aquesta oportunitat per a millorar les seves capacitats i competències, i contribuir a la millora de l'economia local», diu Freddy Freixas, regidor de Promoció econòmica.

Descarrega`t el Triptic de la programació del 1er semestre aquí [+]

Inscripcions a les formacions programades des de Sant Vicenç

Inscripcions a les formacions programades des de Llavaneres

Informació publicada el 6 d'abril de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05