Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d´Estrac millora la seguretat viària amb la instal·lació de tres passos de peatons elevats
Els passos de vianants s´instal·laran al Camí Ral i al carrer Lluís Companys amb l´objectiu de millorar l´accessibilitat i reduir la velocitat dels vehicles

El municipi de Caldes d'Estrac ha iniciat una sèrie de reformes a l'espai públic amb l'objectiu de millorar la seguretat viària. Entre les actuacions previstes, destaquen la instal·lació de dos passos de vianants elevats, un al Camí Ral i l'altre al carrer Lluís Companys. Aquestes infraestructures es consideren una solució efectiva per a la moderació de la velocitat i l’ordenació del trànsit, així com per a garantir la seguretat dels vianants en el seu encreuament de la calçada.camí ral 1

Segons els tècnics municipals, en el cas del carrer Lluís Companys, la instal·lació d'aquest pas elevat és “totalment necessària”, ja que la gratuïtat de la C-32 n’ha fet augmentar la circulació en aquesta zona del municipi. A més, aquesta via compta amb un pendent pronunciat, la qual cosa fa imprescindible la instal·lació del pas per a reduir la velocitat dels vehicles. Pel que fa al Camí Ral, la instal·lació dels dos passos de vianants elevats és també necessària, ja que aquest carrer és una de les zones comercials del municipi i està situat en una zona propera a l'estació de tren, a la parada d’autobusos i a la sortida de la N-II en direcció a Barcelona.

L'empresa VAOS Via Augusta Obres i Serveis, S.L.U, ha estat l'adjudicatària del contracte menor per a la realització d'aquestes obres, que han suposat un cost total de 14.265,90 €, IVA inclòs.

Els treballs d'instal·lació dels passos de vianants elevats van començar aquest dimarts i es preveu que durant aquesta setmana s’acabin els treballs de pintura  i senyalització segons normativa. És per això que aquests dies es poden produir alteracions puntuals de circulació en aquests dos carrers.

camí ral 2Lluís companys

Informació publicada el 10 de maig de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05