Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tractaments fitosanitaris per a l'arbrat de la via pública
L'objectiu és protegir la salut de les plantes i la comunitat local de Caldes d'Estrac.

Amb l'objectiu de mantenir l'arbrat viari en òptimes condicions de salut i prevenir plagues, el proper dia 31 de juliol a partir de les 23.00 hores, es duran a terme tractaments fitosanitaris en els arbres a la carretera de Sant Vicenç, la plaça de Sant Antoni, la Riera, el carrer Santa Teresa i la plaça de l'Estació.

Aquesta acció s'emmarca dins de la línia de Gestió Ecològica Integral que s'aplica a l'arbrat i verd municipal, prioritzant el control biològic de les plagues. Els tractaments fitosanitaris s'efectuaran amb productes autoritzats que es troben dins del registre de plaguicides del Ministeri d'Agricultura (MAGRAMA).

Es prega als veïns que tinguin l'amabilitat de tancar les seves balconades i finestres durant el procés de tractament. En cas de condicions meteorològiques adverses com pluja o vent, es posposarà el tractament fins a l'endemà per garantir la seva eficàcia.

Per obtenir més informació o aclariments, es pot contactar amb l'Àrea de Salut, Medi Ambient i Mobilitat al telèfon: 93 791 00 05.

Lamentem les molèsties ocasionades i agraïm la col·laboració de la comunitat en aquesta tasca de preservació dels nostres espais verds i el benestar del poble.  

Fitosanitari

Publicació 29.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina