Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
FM23: Cantada d'Havaneres amb Els Cremats
El Parc Joan Maragall serà l'escenari de la cantada d'havaneres el dia 2 de setembre a les 20 hores.

La tradició marinera i musical es dona la mà en la Festa Major de Caldes d'Estrac 2023 amb una proposta que promet melodies evocadores. El proper 2 de setembre, a les 20 hores, el Parc Joan Maragall acollirà la cantada d'havaneres amb Els Cremats, convertint-se en un dels plats forts d'aquest esdeveniment anual.

Els Cremats, coneguts per la seva passió i habilitat en la interpretació d'aquest gènere musical, prometen transportar als assistents a una època de navegacions i aventures marítimes a través de les seves veus càlides i melodies emotives. L'esperat esdeveniment forma part de la programació de la Festa Major de Caldes d'Estrac, que té com a objectiu oferir una àmplia oferta d'activitats per a totes les edats i gustos.

La cantada d'havaneres és una tradició molt arrelada en la cultura marinera i costanera de moltes localitats catalanes. Amb Els Cremats com a ambaixadors d'aquest gènere musical, els assistents podran gaudir d'una vetllada de riquesa històrica i cultural, omplint l'aire de melodies que recorden temps passats i històries de la mar.

HAVANERES AMB ELS CREMATS

Informació publicada el 28 d'agost de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05