Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Bandera Vermella oneja a les platges del municipi
Com a mesura de precaució després de les pluges torrencials d´aquesta nit està prohibit banyar-se a les platges de Caldetes

Després de les intenses pluges torrencials que han afectat l’àrea del Maresme durant la nit, les autoritats locals han pres la decisió d’hissar la bandera vermella a les platges del municipi (Platja dels Tres Micos i Platja del Kalima). Aquesta mesura té com a principal objectiu assegurar la seguretat dels banyistes i veïns davant de les possibles repercussions d'aquesta situació meteorològica excepcional.

La bandera vermella indica una prohibició temporal del bany a les nostres platges, a fi d'evitar riscos innecessaris per a la ciutadania. Aquesta decisió es pren com a mesura preventiva, donant prioritat a la seguretat i el benestar dels residents i visitants. L'evolució del temps i l'estat del mar seran factors determinants per a decidir quan es podrà aixecar aquesta restricció.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està en constant seguiment de les condicions meteorològiques i dels nivells de l'aigua, i Creu Roja col·laborarà amb aquesta entitat per a actualitzar la informació i prendre decisions en funció de l'evolució de la situació. A mesura que es produeixin canvis en les condicions del temps i de la mar, es procedirà a modificar l'estat de les banderes a les platges per mantenir el públic informat i assegurar la seva seguretat.

bandera vermella tres micosbandera vermella kalima

Publicació 30.08.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina