Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Bandera Vermella oneja a les platges del municipi
Com a mesura de precaució després de les pluges torrencials d´aquesta nit està prohibit banyar-se a les platges de Caldetes

Després de les intenses pluges torrencials que han afectat l’àrea del Maresme durant la nit, les autoritats locals han pres la decisió d’hissar la bandera vermella a les platges del municipi (Platja dels Tres Micos i Platja del Kalima). Aquesta mesura té com a principal objectiu assegurar la seguretat dels banyistes i veïns davant de les possibles repercussions d'aquesta situació meteorològica excepcional.

La bandera vermella indica una prohibició temporal del bany a les nostres platges, a fi d'evitar riscos innecessaris per a la ciutadania. Aquesta decisió es pren com a mesura preventiva, donant prioritat a la seguretat i el benestar dels residents i visitants. L'evolució del temps i l'estat del mar seran factors determinants per a decidir quan es podrà aixecar aquesta restricció.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està en constant seguiment de les condicions meteorològiques i dels nivells de l'aigua, i Creu Roja col·laborarà amb aquesta entitat per a actualitzar la informació i prendre decisions en funció de l'evolució de la situació. A mesura que es produeixin canvis en les condicions del temps i de la mar, es procedirà a modificar l'estat de les banderes a les platges per mantenir el públic informat i assegurar la seva seguretat.

bandera vermella tres micosbandera vermella kalima

Informació publicada el 30 d'agost de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05