Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La pluja altera la normalitat
El Govern demanarà  ajuts i el soterrament de la Riera a l'ACA

Els darrers episodis de pluja intensa – diumenge 27 i dimarts 30 – han provocat alteracions significatives de la normalitat ciutadana, en forma de diverses esllavissades i acumulació de pedres, fang, sorra i vegetació a les platges i rieres del municipi, fins el punt d’obligar a restringir la circulació de vehicles i vianants i d’hissar la bandera vermella prohibint el bany a les platges.

Especialment virulenta va ser l’avinguda de la nit de dimarts que, altre cop, a més de descalçar el paviment i alterar trams de l’enllumenat públic, va dipositar al llarg de la Riera, restes de tota mena, provinents del tram superior que discorre pels termes de Sant Vicenç, Arenys de Munt i Arenys de Mar.

Un altre cop, i ja són molts, es va evidenciar la necessitat urgent de completar la canalització i soterrament de la riera, pendent des de fa més de vint anys. Només la simple observació del tram ja soterrat (des del Camí Ral a la Via), net, i de la resta, brut i ple de sorra, ho posava de manifest.

El Govern, a part d’activar la resposta més immediata possible i la prevenció de possibles (i probables) nous episodis similars pels propers dies, ja s’ha adreçat a l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) com a ens titular i responsable de les rieres, per tal de trobar solucions i/o arbitrar mesures per pal·liar l’enorme cost que significa per l’Ajuntament cada nova rierada i evitar les molèsties que ocasiona a la ciutadania.

pluja 1pluja 4pluja 3pluja 2

Informació publicada l'1 de setembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05