Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Parc Muntanyà acull l'acte institucional de la Diada
La commemoració va comptar amb la hissada de la senyera, el discurs institucional i l'ofrena floral

Ahir, 11 de setembre, es va celebrar la Diada nacional a Caldes d'Estrac. L'11S commemora la caiguda de Barcelona en mans de les forces borbòniques arran de la Guerra de Successió espanyola l'any 1714, que va marcar un punt d'inflexió en la història de Catalunya.

Un dels esdeveniments més destacats d'aquesta jornada solemne va ser la celebració de l'acte institucional al Parc Muntanyà. L'acte va incloure diverses cerimònies que commemoren aquesta data històrica i serveixen com a recordatori de la importància de la identitat i la cultura catalana.

L'acte comença amb la hissada de la senyera. Després es va passar als discursos institucionals i finalment es va acabar amb l'ofrena floral, en què representants de diverses entitats i institucions van dipositar flors en record de les víctimes de la Guerra de Successió. Aquest acte serveix per mostrar respecte i record als esdeveniments del passat i a aquells que van lluitar per la llibertat.

La jornada va clausurar amb l'himne d'"Els Segadors", una de les peces musicals més emblemàtiques d'aquesta data assenyalada.

11 setembre 2023

Informació publicada el 12 de setembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05