Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La solució a les pudors del carrer Major (Plaça St. Antoni)
Després de diverses proves i estudis s´ha resolt la problemàtica, instal·lant una tapa i ampliant la reixa de l´embornal que desprenia les males olors

Les pudors que es desprenien al carrer Major, particularment a la Plaça Sant Antoni, han estat una qüestió d'inquietud per als ciutadans i ciutadanes durant molt de temps. Aquesta situació complicada ha requerit una solució especialitzada complexa, que ha dilatat la problemàtica durant mesos. Finalment, després de diverses proves i informes, els serveis tècnics de l'Ajuntament han trobat una solució efectiva.

El mecanisme que resol aquesta situació incòmoda consisteix en la instal·lació d'un sifó a la connexió de la reixa de l'embornal del carrer Major, que connecta amb el sistema de desguàs pluvial. A més, s'ha realitzat una ampliació de la mateixa reixa per millorar la recollida de l'aigua de pluja i, d'aquesta manera, reduir les pudors. Aquesta intervenció permet cobrir el desguàs ubicat a la vorera, evitant així que les olors indesitjades es propaguin pel carrer Major.

Des de la realització d'aquestes obres, ha passat més d'un mes i des de l'Ajuntament s'informa que les pudors que solien afectar a aquesta zona del municipi han desaparegut completament. Aquesta solució no només millora la qualitat de vida dels residents, sinó que també crea un entorn més agradable per als visitants i turistes. 

tapa males olors

Publicació 15.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina