Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Carla Escrich, campiona d´Europa 2023 de patinatge artístic
Després d´aquest èxit l´esportista caldenca competirà al mundial de patinatge, la setmana vinent

Aquest cap de setmana, la talentosa patinadora local Carla Escrich va conquerir l'escenari europeu de patinatge artístic, proclamant-se Campiona d'Europa en la categoria sènior femenina. La competició va tenir lloc a Ponte di Legno. Allà Escrich va poder millorar la seva segona posició de l'any anterior, imposant-se amb el títol europeu amb una puntuació total de 172.76.

"Aquest any vaig quedar segona d'Espanya, per primer cop després de molt de temps. La noia que va quedar primera i jo competíem a l'europeu i al mundial. Jo patia, però va anar molt bé. Vaig guanyar amb una diferència significativa respecte de la segona i tercera classificades. Per a mi, és molt satisfactori, ja que el 2019 vaig ser Campiona d'Europa, però no ho havia tornat a aconseguir des de llavors. A més, que la competició fos a Ponte di Legno va ser especial, ja que era el meu primer europeu allà", relatava Escrich.

Amb una carrera en el patinatge que va començar amb només 6 anys d’edat, Carla Escrich ha arribat lluny amb dedicació i esforç. Escrich també va parlar dels seus futurs reptes: "La propera setmana, marxo cap al Mundial a Colòmbia. L'any passat vaig quedar en tercera posició i, ara, l'objectiu és aconseguir una medalla. Estic decidida a donar-ho tot i representar Caldes d'Estrac amb orgull".

carla 2

Publicació 15.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina