Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Campanya contra l´incivisme i el vandalisme sobre béns municipals
Arran dels danys ocasionats de forma reiterada a les pilones de la carretera de Sant Vicenç, l´Ajuntament impulsa una campanya de conscienciació

Les darreres setmanes la Policia Local i alguns veïns i veïnes han detectat diverses situacions vandàliques i incíviques que afecten els béns de titularitat municipal. La situació s’ha constatat, concretament, a la carretera Sant Vicenç, on les pilones sovint es veuen arrancades.

Davant aquestes accions irresponsables l'Ajuntament treballa per conscienciar els residents i visitants sobre la importància de respectar i protegir els béns públics.

L'article 121 de l'Ordenança de Convivència Ciutadana estableix clarament les conseqüències per aquells que causin danys en els béns o instal·lacions de titularitat municipal. Segons aquest article, els autors, o els tutors legals en cas de menors d’edat, estaran obligats al reintegrament del cost total de les despeses de reconstrucció i/o reparació i al dipòsit del seu import. Si els danys fossin irreparables, l'Ajuntament tindrà dret a ser indemnitzat amb el mateix valor al dels béns danyats. Es consideren irreparables els danys en monuments d'interès artístic o històric i en la destrucció d'arbres de més de vint anys.

La campanya contra l'incivisme inclourà una major presència policial per controlar aquests actes. L'Ajuntament també insta a la col·laboració ciutadana per prevenir i evitar-los.

camí escolar

Informació publicada el 19 de setembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05