Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Torna la Setmana de la Gran Gent
Del dimarts 26 de setembre al diumenge 1 d'octubre, el municipi s'omplirà de propostes i activitats per a la gent d'edat del poble

L'Àrea de Gran Gent, amb el suport de diverses entitats i associacions del municipi, presenta les activitats previstes per la Setmana de la Gran Gent del poble.

Els actes començaran el dimarts 26 de setembre, a les 11 hores, començaran les activitats amb una xerrada sobre el dia a dia de la gent gran i com trobar formes de dinamització. El col·loqui anomenat "Fem un cafè", anirà a càrrec de Mery Cruz, psicòloga de Serveis socials, i es durà a terme a la Sala Polivalent de l'Espai Jove. Aquella mateixa tarda, a les 17.30 hores, s'organitzarà un torneig de futbolí.

L'endemà, dimecres 27 de setembre, de 10 a 12 hores, s'oferirà un espai de musicoteràpia, a càrrec d'Ernest Martínez, a la Sala Polivalent de l'Espai Jove. Cal portar roba còmoda.

El divendres 29 de setembre, a les 19.30 hores, s'oferirà una xerrada a l'Espai Jove sobre "Què és i que no és el mindfulness", a càrrec de la psiquiatra Conxita Puig.

A continuació, dissabte 30 de setembre, s'ha previst la visualització del vídeo "La vida del 1945 al 1950 a Caldes d'Estrac", a càrrec d'Astaracom, un interessant recull d'imatges d'epoques passades que mostren com era el dia a dia a la població. S'han programat dues sessions, una d'11 a 12 hores, i una altra de 12 a 13 hores. Per poder participar en aquests passis cal inscripció prèvia, abans del 25 de setembre, trucant al telèfon de Serveis Socials: 937 911 542 o en aquest enllaç. Les places són limitades.

Finalment, el diumenge 1 d'octubre a les 19 hores, s'ha previst una botifarrada popular amb ball duet musical. Els assistents hauran de portar plat, coberts i got, i postres per compartir. Aquest sopar de germanor, es durà a terme a la Plaça de les Barques. Per participar en aquest esdeveniment cal apuntar-se prèviament, abans del 25 de setembre, trucant al telèfon de Serveis Socials: 937 911 542 o en aquest enllaç. Les places són limitades.

A més, durant tota la setmana hi haurà un espai dedicat a la gent gran, a la Biblioteca Can Milans.

La programació de la Setmana de la Gent d'Edat és fruit del treball conjunt de l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac amb diverses entitats i associacions: Creu Roja de Caldes d'Estrac, l'Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat de Caldes d'Estrac, la Fundació Palau, l'Escola Sagrada Família, la Biblioteca Can Milans. 

setmana gran gent

Publicació 22.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina