Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Pavelló Municipal: canvi d'horari i de vidres
El govern municipals pren mesures per respectar el descans dels veïns més propers

Des de fa unes setmanes, el Govern Municipal (GdE-JxC) ha optat per restringir l’ús del pavelló els diumenges i festius, i fins a les 23 h els feiners, per tal de respectar el descans dels veïns més propers que, des de fa molt temps, pateixen les conseqüències d’una instal·lació sense les mesures d’aïllament acústic necessàries i imprescindibles en entorns urbans com és el cas.

Igualment, i pensant també que la mesura hi pot ajudar, aquests darrers dies s’han substituït fins a 14 vidres, dels grans, que presentaven fissures, trencaments i esquerdes, algunes, francament perilloses. És la primera vegada que s’afronta aquesta substitució des de l’any 2014, més enllà d’algunes que es van fer per raó d’accidents puntuals (un incendi l’any 2018, per exemple).

L’operació, del tot espectacular ha requerit l’assistència de maquinària especialitzada que hi ha treballat durant tres dies. No en va, cada vidre substituït, pesava més de 200 kg. 

Amb aquestes decisions, l’Àrea d’Esports confia a millorar la prestació de l’equipament, a l’espera de poder concretar operacions de major envergadura com són les de reobrir la piscina i el gimnàs i aconseguir la millor adequació possible del pavelló que faci compatible el seu ús amb la convivència ciutadana.

Vidres pavelló

Vidres Pavelló 2

Vidres pavelló 3

Vidres pavelló 4

Vidres pavelló 5

Informació publicada el 25 d'octubre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05