Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament demana respecte per mantenir nets els espais públics
N´hi ha que se salten les normes i el respecte comú degut. En pocs dies, ja s´han obert tres expedients sancionadors

Malauradament, no és cap novetat, però no deixa de sorprendre que, malgrat les crides de l’administració i les queixes dels veïns, en ple segle XXI, encara hi hagi persones que, refugiant-se en la impunitat de fer-ho potser en horaris intempestius per així també esquivar la vigilància policial, segueixin alterant l’ordre i saltant-se les normes, dipositant residus i andròmines quan i on no toca.

"A aquestes alçades, crec que ja ningú pot al·legar desconeixement", reclama la regidora de Via Pública, Elisabeth Segura. "S’ha col·locat nova cartelleria, s’ha incrementat la vigilància, s'estan estudiant més mesures de control, però no pot ser que tot aquest esforç, que costa diners de tots, s’hagi de fer perquè uns quants se saltin les normes, optin per la via fàcil d’embrutar el carrer i impedeixin la normal convivència entre veïns", afegeix. 

Segura recorda que cada contenidor té assignat el residu que li correspon i que la recollida d’andròmines i trastos l’efectua gratuïtament l’Ajuntament, previ avís, cada dimarts. A part, i per deixalles més voluminoses, cada diumenge, s’instal·la la deixalleria mòbil a l’esplanada Muntanyà i cada dia de setmana (de dilluns a dissabte) es pot acudir a la deixalleria mancomunada que hi ha a Llavaneres, on, a més, es poden aconseguir descomptes i reduir la taxa de recollida de brossa.

"No hi ha excusa", explica la regidora. "Tant de bo no fes falta, però seguirem lluitant per convèncer els incívics. Si pot ser, abans que actuïn, i si no, sancionant-los amb contundència i legitimitat". 

Neteja de la via pública Via pública Mobles

Informació publicada el 26 d'octubre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05