Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament instal·la un nou DEA al Parc Maragall
Amb el que fa pocs dies s´ha col·locat, ja són vui els DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) disponibles i aptes per ser usats en cas d´emergència.

L'Ajuntament ha instal·lat un nou DEA al Parc Maragall.  L’aparell permet diagnosticar i en cas necessari, recuperar, el ritme cardíac d’un pacient que hagi sofert una fibril·lació ventricular i una taquicàrdia ventricular (allò que popularment es coneix com a atac de cor). La recuperació es fa efectiva mitjançant una o diverses descàrregues elèctriques controlades des del mateix aparell.

A Caldes actualment n’hi ha vuit en servei: dos instal·lats als vehicles de la Policia Local, i els altres a l’Ajuntament, al Poliesportiu, a la Creu Roja, a l'Escola Caldes d'Estrac, al Casal de la Gent Gran i des d’ara, també al Parc Maragall.

És propòsit de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament poder organitzar ben aviat sessions informatives de divulgació, tant dels hàbits saludables i bones pràctiques per prevenir malalties coronàries com de l’ús adequat dels DEA instal·lats, tot i que val a dir que no és gens difícil i que les instruccions hi són ben visibles.

DEA al Parc Maragall

Informació publicada el 3 de novembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05