Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Participa en la 5a edició del Concurs de Balcons
Com ja és tradició, l´Ajuntament de Caldes d'Estrac organitza aquest certamen que premia les decoracions més originals i divertides en època nadalenca. La data límit per presentar propostes en aquest formulari és el dimecres 14 de desembre.

A Caldes, el Nadal és sinònim de guarniment dels balcons, façanes i aparadors. Així ho ha previst la Regidoria de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Consum i Termalisme del consistori que, per fomentar l'activitat econòmica i comercial en època nadalenca dinamitza la participació ciutadana i dels comerciants amb la cinquena edició del Concurs de Balcons de Caldes d’Estrac.

D’aquesta manera, entre el 15 de desembre i el 6 de gener, el poble s’engalanarà i premiarà els balcons, les façanes d’edificis i els aparadors d’establiments comercials i de serveis amb les decoracions més originals i divertides.

De la mateixa manera que en les convocatòries anteriors, el certamen té tres categories: balcons, façanes d'edificis i establiments comercials i de serveis. La presentació de les propostes per al concurs s'ha de fer de forma telemàtica en aquest formulari, o bé presencialment l'OAC; la data límit per presentar-les és el 14 de desembre. Un cop feta la proposta, s’haurà d’enviar una foto de l’ornamentació al correu electrònic cdst.p.economica@caldetes.cat.

Premis del concurs

El guanyador o guanyadora de cada categoria rebrà un premi de 200 €, i el segon classificat un premi de 100 € . La dotació s’haurà de gastar en establiments del municipi. Els guanyadors s'anunciaran a partir del dia 5 de gener, al web municipal.

Els criteris que tindrà en compte el jurat són: l’originalitat, el valor creatiu, la innovació, el resultat estètic, la integració a l'entorn, la referència al Nadal i a la tradició, el treball manual dels elements decoratius, la utilització de materials reciclats o naturals i la il·luminació, tenint en compte criteris d'estalvi energètic. Per aquest motiu, es recomana a les persones participants utilitzar un temporitzador per a la il·luminació de l’estructura. Cal tenir en compte que les ornamentacions han d'estar fixades a la façana, de manera que no es puguin precipitar a causa del vent o altres inclemències. Qualsevol façana, balcó o finestra que presenti un possible perill serà desqualificat, i haurà de treure immediatament tota l’ornamentació.

El jurat estarà constituït per persones vinculades al món de l'art i la decoració. Finalitzat el termini de presentació de propostes, visitaran els balcons, façanes i establiments participants i prendran imatges per a la deliberació.

Consulta les bases del concurs:

Concurs de Balcons 2023

Concurs de Balcons 2023

Fitxer: Anunci_bases_i_convocatoria_de_les_bases_del_concurs_de_balcons__fac__807_anes_i_aparadores_festes_nadal_2023_24.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 193.15 kB

Conuslta les Sol·licituds presentades i visita els balcons, façanes i establiments comercials decorats.

Anunci Certificat sol·licitud presentades

Anunci Certificat sol·licitud presentades

Fitxer: Anunci_Certificat_de_Secretaria_de_les_sol_licituds_presentades_2023_24.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 302.1 kB

Concurs de Balcons 2023

Publicació 20.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina