Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Eleccions per renovar els consells escolars
Aquesta setmana té lloc el procés electoral per escollir els representants de la comunitat escolar de l´Escola Bressol, l´Escola Sagrada Família i l´Institut Esteve Albert.

Un cop presentades les candidatures pels consells escolars de l’Escola Bressol, l’Escola Sagrada Família, ambdues de Caldes d’Estrac, i l’Institut Esteve Albert, de Sant Vicenç de Montalt, al llarg d'aquesta setmana tindran lloc les eleccions per renovar aquests òrgans de participació de la comunitat escolar.

En aquest cas, es renova el professorat, els pares i mares i l’alumnat participant en el Consell Escolar dels tres equipaments educatius.

Quant a l’Escola Sagrada Família, en les etapes d’escola bressol, educació infantil i primària, les eleccions del professorat tindran lloc el dimarts 21, a les 12:45 a la biblioteca del centre, mentre que les eleccions dels pares i mares tindran lloc divendres 24 de 16 a 18 h al porxo de l’entrada de l’escola.

Pel que fa a l’Institut Esteve Albert, les eleccions seran el dimecres 22 de novembre, de 14:30 h a 17 h al vestíbul de l’Institut.

Escola Sagrada Família

Publicació 20.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina