Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
S'obriran dues noves parades del Mercat Municipal
El passat 30 de novembre, es van signar els contractes amb els nous titulars de les parades 2 i 3 del Mercat Municipal, després que en resultessin adjudicataris d´acord amb el procés públic de selecció que s´ha convocat i resolt en les darreres setmanes.

“Visible Productions” amb el projecte AMA (Àsia al Mercat) obrirà la parada 2 per oferir sushi, menjars asiàtics, cafès i delicatessen, bàsicament per emportar 'take away'. Per la seva banda, “La Granjeta” que defineix la seva proposta comercial a la parada 3, com a “panxa plena, cor content, consciència tranquil·la” oferirà venda directa i a granel de productes de proximitat, provinents de l’horta i del camp, com olis, fruits secs, làctics, infusions, salses, conserves, mel i productes per mascotes i d’higiene i cosmètica personal.

La previsió és que ambdues parades obrin al públic a principis de l’any 2024, un cop hagin enllestit les obres i reformes necessàries.

Mentrestant, l’Ajuntament està treballant en la possible adjudicació de l'única parada que resta tancada per tal d’aconseguir tan aviat com es pugui la plena ocupació, tot condicionant l’entorn i l’interior del Mercat.

Firma del Mercat

Firma del Mercat

Publicació 07.12.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina