Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'obriran dues noves parades del Mercat Municipal
El passat 30 de novembre, es van signar els contractes amb els nous titulars de les parades 2 i 3 del Mercat Municipal, després que en resultessin adjudicataris d´acord amb el procés públic de selecció que s´ha convocat i resolt en les darreres setmanes.

“Visible Productions” amb el projecte AMA (Àsia al Mercat) obrirà la parada 2 per oferir sushi, menjars asiàtics, cafès i delicatessen, bàsicament per emportar 'take away'. Per la seva banda, “La Granjeta” que defineix la seva proposta comercial a la parada 3, com a “panxa plena, cor content, consciència tranquil·la” oferirà venda directa i a granel de productes de proximitat, provinents de l’horta i del camp, com olis, fruits secs, làctics, infusions, salses, conserves, mel i productes per mascotes i d’higiene i cosmètica personal.

La previsió és que ambdues parades obrin al públic a principis de l’any 2024, un cop hagin enllestit les obres i reformes necessàries.

Mentrestant, l’Ajuntament està treballant en la possible adjudicació de l'única parada que resta tancada per tal d’aconseguir tan aviat com es pugui la plena ocupació, tot condicionant l’entorn i l’interior del Mercat.

Firma del Mercat

Firma del Mercat

Informació publicada el 7 de desembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05