Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Visita del Delegat de la Generalitat a Barcelona
El Govern local li demana agilitzar tràmits pendents

El dimarts 23 de gener, Joan Borràs, Delegat de la Generalitat a Barcelona, va visitar l’Ajuntament, on es va reunir amb l’alcalde, Albert Batlle i els regidors del Govern Municipal.

A la reunió, els representants municipals van explicar les obres del Consultori que ja quasi s’han acabat -només falta el mobiliari i equipament que ha de portar la Generalitat – i van reclamar el finançament compromès, però pendent, per executar les obres dels vestidors del gimnàs de l’Escola Sagrada Família.

També es va fer menció als ajuts demanats per millorar la infraestructura del subministrament d’aigua, així com a la reivindicació pendent de soterrament de la riera. Igualment, es van tractar més qüestions de l’activitat municipal, com la de la reforma administrativa portada a terme.

Després de la reunió, el Govern i Borràs van visitar les obres de la planta baixa de l’ajuntament i es van desplaçar fins a l’Escola, on van ser rebuts pel seu director, Xavier Rossell que els va guiar entorn les necessitats d’adequació de l’edifici escolar, més enllà de la reforma dels vestidors ja coneguda.

Delegat de la Generalitat

Publicació 26.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina