Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Visita del Delegat de la Generalitat a Barcelona
El Govern local li demana agilitzar trÓmits pendents

El dimarts 23 de gener, Joan Borràs, Delegat de la Generalitat a Barcelona, va visitar l’Ajuntament, on es va reunir amb l’alcalde, Albert Batlle i els regidors del Govern Municipal.

A la reunió, els representants municipals van explicar les obres del Consultori que ja quasi s’han acabat -només falta el mobiliari i equipament que ha de portar la Generalitat – i van reclamar el finançament compromès, però pendent, per executar les obres dels vestidors del gimnàs de l’Escola Sagrada Família.

També es va fer menció als ajuts demanats per millorar la infraestructura del subministrament d’aigua, així com a la reivindicació pendent de soterrament de la riera. Igualment, es van tractar més qüestions de l’activitat municipal, com la de la reforma administrativa portada a terme.

Després de la reunió, el Govern i Borràs van visitar les obres de la planta baixa de l’ajuntament i es van desplaçar fins a l’Escola, on van ser rebuts pel seu director, Xavier Rossell que els va guiar entorn les necessitats d’adequació de l’edifici escolar, més enllà de la reforma dels vestidors ja coneguda.

Delegat de la Generalitat

Informaciˇ publicada el 26 de gener de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05