Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
230 particpants al II Trofeu d'Hivern del CPA Caldes d'Estrac
Va tenir lloc els dies 19, 20 i 21 de gener al Poliesportiu municipal amb grans resultats dels esportistes caldencs. És una de les primeres competicions de la temporada i del circuit i permet sumar punts de cara als campionats.

Els dies 19, 20 i 21 de gener, Caldes d’Estrac es va convertir en l’epicentre del patinatge de Catalunya. 230 patinadors i patinadores van participar en el II Trofeu d’Hivern del CPA Caldes d’Estrac.  Celebrat al Poliesportiu de la vila, les persones participants van demostrar habilitats excepcionals i una rivalitat sana. Tampoc van faltar els bons resultats pel conjunt local: el club de patinatge artístic de Caldes va obtenir fins a 29 medalles. 9 van ser d’or, 12 de plata i 8 de bronze. Els i les esportistes caldencs van competir en onze categories diferenciades.

Xavier Herrero, regidor d’Esports del poble, ressalta la importància de l’esdeveniment: “La participació de patinadors i patinadores d’arreu de Catalunya consolida l’èxit del trofeu. A més, felicito les participants locals pel seu talent i dedicació, així com al club, entrenadors i membres de l’’staff’ per acompanyar-les dia rere dia en el seu creixement”.

Amb aquest esdeveniment, el CPA Caldes d’Estrac consolida la seva presència destacada en el patinatge artístic català, recolzada per una gran trajectòria en l’organització d’activitats esportives i un palmarès únic. Sense anar més lluny, el club compta amb la figura destacada de Carla Escrich, segona del món en la temporada passada i actualment entrenadora, i amb un quartet juvenil que la temporada passada va aconseguir la segona posició als campionats europeus.

Tenint en compte que la temporada de patinatge artístic comença al gener, aquest open és una de les primeres proves puntuables del circuit. Per aquest motiu, és un punt important per a la temporada dels patinadors i patinadores que depenen de les proves puntuables per a classificar-se pels diferents campionats nacionals i internacionals. Alhora, és un torneig important per al club caldenc per donar la benvinguda a la temporada, fer germanor i començar a escalfar motors.

Tal com ha anunciat el CPA Caldes d’Estrac, tenen previst organitzar competicions similars per Sant Jordi i Santa Llúcia. Així mateix, el club col·labora activament en totes les activitats del poble, com la Festa Major, o el Nadal, amb activitats com la Roller Disco, que han estrenat enguany i no ha passat desapercebuda.

Patinatge

Publicació 01.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina