Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Fundació ONCE obre la convocatòria d'ajuts individuals per a l'accessibilitat a l'ocupació
Les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de juny de 2024

L'Ajuntament de Caldes d’Estrac informa que la Fundació ONCE ha obert la convocatòria d'ajuts individuals per facilitar l'accessibilitat a l'ocupació a aquelles persones que pateixen algun tipus de discapacitat. Per consultar tota la informació i la documentació que cal aportar, podeu visitar aquest enllaç.

La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 28 de juny enviant un correu electrònic a convocatoriaproyectos2024@gen.fundaciononce.es. També cal lliurar la justificació d'aquesta petició a justificacionproyectos@fundaciononce.es.

Aquesta convocatòria va dirigida a projectes per a l'adquisició de productes de suport (ajudes tècniques), audiòfons o l'adquisició/adaptació de vehicles necessaris per a la consecució o el manteniment d'un lloc de treball (persones en situació laboral activa o en atur produït com a màxim en els dos anys anteriors a la sol·licitud, acreditat amb informe laboral). També es tindran en compte aquelles sol·licituds de persones que estiguin en situació de cerca activa de feina, degudament documentada (document que reflecteix haver estat seleccionat per a alguna oferta de treball, etc.)


La Fundació ONCE


La missió de la Fundació ONCE és contribuir a la plena inclusió social de les persones amb discapacitat, ajudant a fer efectiu el principi d'igualtat d'oportunitats i de no discriminació. Així doncs, la finalitat que persegueix des del 1988 és la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, promovent iniciatives socials dutes a terme per entitats de discapacitat, persones amb discapacitat i les seves famílies. Per a més detalls, podeu consultar www.fundaciononce.es.

Fundació Once

Publicació 05.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina