Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Fundació Palau: un febrer amb propostes diverses
El centre d´art acull les cloendes de les exposicions temporals, un taller familiar i la presentació del llibre ‘Diré que m´ho he inventat´.

Últims dies per gaudir de les dues exposicions temporals de la Fundació Palau. D’una banda, la mostra 'Ràfols Casamada. El passeig del poeta', que s’ha dut a terme coincidint l’any 2023 amb la celebració del centenari del naixement de l’artista, es pot veure fins a l’11 de febrer. D’altra banda, l’exposició 'Picasso a la retina. Retrats d'artistes catalans', que es troba dins dels actes organitzats el 2023 per commemorar els 50 anys de la mort de Picasso, es pot visitar fins a les 14 hores del 18 de febrer.

En el primer dels casos, com a cloenda de l’exposició vinculada al poeta i pintor català, el darrer dia d’exposició s’ofereix una lectura dels seus poemes a càrrec de Lluís Posada i Nú Miret. El recital de poesia tindrà lloc el mateix diumenge 11 de febrer, a les 12 hores, i l’entrada és lliure. Es recomana fer inscripció prèvia enviant un correu a fp.info@fundaciopalau.cat o bé trucant al telèfon 93 791 35 93.

En relació amb la mostra vinculada a Picasso, el mateix diumenge 18 de febrer, a partir de les 12 hores, se celebrarà la darrera visita comentada en què s’analitzaran retrats que li van fer els que el van conèixer i obres realitzades a partir de l’admiració cap a la voluptuositat i compromís cívic d’aquest artista. El preu per persona de l’entrada general és de 8 euros, 6 euros per a les persones usuàries amb Carnet de Biblioteques i 4 euros per a qui disposi del Carnet Amics de la Fundació Palau. Per poder assistir a la visita comentada cal inscriure’s prèviament enviant un correu a fp.info@fundaciopalau.cat o bé trucant al 93 791 35 93.


Taller familiar vinculat a l’exposició ‘Picasso a la retina. Retrats d’artistes catalans’


Què és l’amistat? De quina manera podem representar-la? La Fundació Palau  proposa aproximar-nos a la gran varietat de retrats que els amics de Picasso li van fer al llarg de la seva vida. Les històries, anècdotes i homenatges que se li van retre ajudaran els i les visitants a inspirar-se per crear la seva pròpia obra de l’amistat mitjançant la tècnica del collage.  Per participar en el taller d’art ‘Els amics a la retina’, que tindrà lloc l’11 de febrer a les 11:30 hores, cal tenir en compte el següent:

  • Destinat a infants a partir de 5 anys. El preu per infant és de 4 euros (1 euro de descompte amb el Carnet de Biblioteques)
  • La durada del taller és de 90 minuts i l’aforament és limitat. Cal fer inscripció prèvia i pagament enviant el justificant al correu electrònic fp.info@fundaciopalau.cat o trucant 93 791 35 93 (màxim dos acompanyants per infant).
  • És indispensable dur fotografies de família i amics i amigues.
  • Les persones assistents poden venir disfressades, ja que estem en època de Carnaval i disbauxa!

Presentació del llibre ‘Diré que m’ho he inventat’, de Marta Marín-Dòmine

La Fundació Palau acull el dissabte 17 de febrer, a les 18 hores, la presentació del llibre ‘Diré que m'ho he inventat’, Premi BBVA Sant Joan. L’acte, que anirà a càrrec de Montse Barderi i l’autora Marta Marín-Dòmine, ens acostarà aquesta obra en què es tracten les difícils relacions entre mare i filla, tot defugint dels tòpics. L’entrada és lliure i es recomana inscripció prèvia enviant un correu a fp.info@fundaciopalau.cat o bé trucant al número 93 791 35 93.

Activitats a la Fundació Palau

Publicació 09.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina