Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Atenció a les restriccions de circulació per la Cursa Popular
Tindran lloc el diumenge, 24 de març, de 8 a 10 h

Aquest diumenge, 24 de març, Caldes d'Estrac serà escenari de la celebració anual de la Cursa de les Viles, una jornada esportiva que promet diversió i competitivitat. Amb l'objectiu de garantir la seguretat i el bon desenvolupament de l'esdeveniment, s'implementaran diversos talls que afectaran la circulació al terme municipal entre les 8 i les 10 h.

Aquest any, el recorregut de la cursa s'ha modificat respecte a les edicions anteriors. Per tal de facilitar el desenvolupament de l'esdeveniment i assegurar la seguretat viària, es posaran en marxa diversos talls de trànsit que afectaran alguns accessos i carrers del poble: 

-Carretera Nacional II, punt quilomètric 654,5, sentit de circulació direcció Barcelona
(accés al Camí Ral).
- Carretera de Sant Vicenç, BV-5034, a l’altura de la de Sant Vicenç a Caldes.
- Riera de Torrentbo.
- C. Fra Pare d’Arenys (accés a Passeig de les Moreres).
- Passeig dels anglesos.
- Carrer Pont del sergent.

Es podrà accedir al municipi pels següents punts:
- Carretera Nacional II, punt quilomètric 654.1, sentit de circulació direcció Girona (accés a estació RENFE), podent circular només fins a la cruïlla de la Plaça de l’Estació (per aquelles persones que portin a algú al tren) i sent desviats pel carrer Baixada de l’Estació, amb la finalitat que es reincorporin pel Camí Ral (zona Eucaliptus) a la carretera N-II, en sentit de circulació direcció Barcelona.
- Carretera de Sant Vicenç BV-5034, a l’altura del C. Fornaca (Cases Mediterrànies). Els vehicles que pretenguin anar a la zona centre, únicament podran arribar-hi fins al C. Lluís Companys, on el trànsit romandrà tallat a l’alçada de la circulació en direcció als carrers Mercè i Major.

NO es podrà estacionar a l’aparcament de l’Esplanada de Can Muntanyà a partir del dissabte 23 de març a les 14h, fins el diumenge 24 de març a les 14h.

Es recomana a la ciutadania planificar els seus desplaçaments tenint en compte aquestes mesures i preveure les possibles afectacions al trànsit. S'agraeix la col·laboració i la comprensió de la ciutadania en relació amb les mesures de circulació implementades.

Cartell Cursa

Informació publicada el 19 de març de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05