Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comença l'activitat al nou consultori
Caldes tornarà a tenir assistència mèdica presencial a partir del dimecres 22 de maig.

Així ho ha comunicat l’ICS (Institut Català de Salut) que és qui gestionarà les instal·lacions renovades situades a la planta baixa de l’Ajuntament, en el mateix lloc on ja hi havia l’anterior consultori que, el març de 2020 la pandèmia va obligar a tancar, però que ja no reunia les condicions mínimes exigibles de salubritat i equipament.

Si cap imprevist d’última hora no ho malmet, quatre anys després, el dimecres 22 es recuperarà la normalitat mèdica que mai s’havia d’haver perdut. Les obres d’adequació que s’hi han fet, que han costat pràcticament 500.000€ han desembocat en una instal·lació moderna, molt més àmplia i ben dotada, amb suficient capacitat per poder atendre les necessitats d’assistència primària dels pacients caldencs.

D’entrada els serveis que s’hi prestaran seran els mateixos de sempre, és a dir, visites mèdiques i serveis d’infermeria. L’Ajuntament està treballant a poder recuperar el servei de podologia i insisteix davant l’ICS perquè també es presti el de pediatria que, per ara, la planificació sanitària no contempla.

S’ha de recordar que el Consultori Mèdic que ara es recupera, forma part de l’Àrea Bàsica de Salut de les Tres Viles (Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes) dins la qual a Llavaneres hi ha els serveis centrals i que Caldes està integrat dins la Xarxa de Salut pel que fa a l’atenció mèdica especialitzada i de les urgències, que s’atenen segons els criteris, horaris i ubicacions que determina directament l’ICS.

Nou consultori

Publicació 17.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina