Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Equipaments i Serveis
Obrir/tancar menú lateral
Parc de Can Muntanyà
 • El Parc Muntanyà està situat a la falda sud del Puig Castellar. Antigament, el parc era el jardí de la casa d'Adolfo Montañá, natural de Granollers que, en tornar de Cuba -al voltant del 1934- va comprar aquests terrenys al centre de Caldes per a construir-se una luxosa casa.

  Aquest gran espai natural dins la vila és un indret adient pel  passeig, esbarjo i tranquil·litat, envoltat de natura i d'un bell paisatge. La seva constant preservació i millora ha servit per garantir el desenvolupament equilibrat i harmònic de Caldes, tot mantenint i potenciant el seu ecosistema natural.

  Gaudeix d'una gran diversitat d'espècies vegetals com ara mimoses i lliris, rosers i geranis; plantes medicinals, com la farigola, el romaní i l'eucaliptus; arbres fruiters, com tarongers i llimoners; avets, moreres i xipressos, per citar-ne alguns altres exemples, i sobretot pins.

  Al llarg de la seva extensió s'hi poden trobar espais diferenciats de forma natural, una pèrgola amb vistes al mar que acull actes culturals i socials, una petita caseta de fusta i l'antiga masoveria, que serveix per fer-hi actitvitats i tallers.

  L'accès principal és pel carrer riera 54, al bell mitg del municipi, al costat de l' 'Oficina de Turisme i de la Fundació Palau. L'accès amb mobilitat reduïda és recomenat per la part de dalt, desde la Riera primer buscar el carrer dels pins salvà i desprès camí de la Torre. Es pot desencotxar però no aparcar. Tot i que el Parc no està adaptat , és pot rodar per caminets més amples amb cadira de rodes fins arribar a la pergola i gaudir de les vistes.

  Una ruta guiada pel parc permet descobrir la vegetació i l'extensió d'aquest emblemàtic espai natural de Caldes i gaudir de les espectaculars vistes del municipi i el seu entorn que s'ofereixen des d'aquest indret.

 • Horari
  Horari Parc Muntanyà    ESTIU    d'abril a octubre    De dilluns a diumenge de 8:00h a 20:00h      HIVERN    De novembre a març    De dilluns a diumenge de 8:00h a 18:00h
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina