Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Formularis
Obrir/tancar menú lateral
Incidències a la via pública
L’Ajuntament de Caldes d´Estrac posa a disposició dels ciutadans dues opcions per notificar una incidència:
 
- A través de l'aplicatiu mòbil Línia Verda 

CARTELL_LINIA_VERDA.jpg

Com és fa servir?

És necessari descarregar l’aplicació mòbil de Línea Verde. L’usuari ha d’accedir a Google Play, Windows Store o APP Store en funció de la tecnologia emprada en el seu telèfon. Una vegada trobada l’aplicació, es durà a terme la descàrrega d’aquesta de manera gratuïta, i l’usuari haurà de seleccionar el municipi en el qual vol comunicar les incidències. 

A més a més, es pot consultar el domini www.liniaverdacaldetes.cat, on l’usuari disposa d’un ampli contingut de consultes mediambientals (guies de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi, etc...), o fer consultes telefòniques en l’horari de 9:00h a 18:00h (l’import de la trucada és de 0,07€/minut).

- A través del formulari

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac posa a disposició dels veïns i veïnes aquest formulari amb la voluntat de vehicular d'una manera més àgil i eficaç les incidències que els ciutadans detectin a la via pública.

A través d'aquest breu formulari, podeu aportar una imatge sobre la incidència (sots, voreres malmeses, fanals, mobiliari urbà...) que detecteu a qualsevol punt de la via pública de Caldes d'Estrac i intentarem resoldre-la en la major brevetat de temps possible.

Agraïm la vostra col·laboració.

*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

* Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament

Avís: D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril (GDPR), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, s´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina