Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa el Quart Concurs de Balcons de Caldes d'Estrac
Fins al pròxim dimecres 14 de desembre, els caldencs i les caldenques podran participar guarnint els balcons, les façanes d'edificis i els aparadors d'establiments comercials i de serveis de la vila

Concurs de Balcons 2022Les festes nadalenques són a tocar i Caldes d’Estrac s’il·luminarà i s’engalanarà per a gaudir-les de la mà de la quarta edició del Concurs de Balcons. Avui, dimarts 29 de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha presentat la nova convocatòria. Per quart any consecutiu, el consistori caldenc premiarà els balcons, les façanes d’edificis i els aparadors d’establiments comercials i de serveis més originals, divertits i màgics. «Caldencs i caldenques, arrenca el Quart Concurs de Balcons. Us convido a tots i a totes a engalanar els balcons, les façanes i els aparadors de la nostra vila. Intentem que tothom qui passegi per Caldes d’Estrac s’encomani de la bonica màgia del Nadal. També, vull aprofitar per a agrair els veïns i les veïnes que cada dia aixequen la persiana dels seus comerços, dels seus restaurants i dels seus establiments. Aquestes festes, apostem per les compres de proximitat», afirma el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Com sempre, el reeixit certamen comptarà amb tres categories: balcons, façanes d’edificis i establiments comercials i de serveis. Cada categoria atorgarà un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros, que s’hauran de gastar íntegrament en els establiments del municipi. Aquesta edició, la data límit de guarniment i de presentació de les propostes serà el pròxim dimecres 14 de desembre. Tot i això, l’ornamentació s'haurà d’exposar al balcó, a la façana o a l'aparador com a mínim durant el període comprès entre els dies 15 de desembre i 6 de gener. El pròxim dijous 5 de gener, al vespre, Ses Majestats d’Orient anunciaran les persones guanyadores i posteriorment es podran consultar al web municipal.

Enguany, alguns dels criteris que tindrà en compte el jurat professional en el moment d’atorgar els guardons seran l’originalitat, el valor creatiu i la innovació en el plantejament de l’ornamentació; el resultat estètic i la integració a l’entorn; la referència al context nadalenc, tenint en compte els components de tradició; la utilització de materials reciclats, i l’estructura tècnicament sostenible i segura. Del 14 de desembre al 4 de gener, el jurat professional avaluarà de dia i de nit totes les propostes rebudes. Per aquest motiu, es recomana a les persones participants posar un temporitzador per a la il·luminació.

Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari en línia al web municipal.

Bases del Quart Concurs de Balcons

Bases del Quart Concurs de Balcons de Caldes d'Estrac

Fitxer: 20221128_Publicacio_Anunci_bases_i_convocatoria_de_les_bases_del_concurs_de_balcons__facanes_i_aparadores_festes_nadal_2022_23__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 285.61 kB

Informació publicada el 29 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05