Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Es programa un taller de recuperaciˇ de la mem˛ria hist˛rica de les dones
L'activitat, que s'impartirÓ el pr˛xim dimarts 14 de febrer, de 10 a 12 hores, a La Fabriqueta, oferirÓ un viatge per la hist˛ria posant el focus en el paper de les dones

Memòria HistòricaL’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, l’entitat La Sal i la Diputació de Barcelona, organitzarà un taller de recuperació de la memòria històrica de les dones. L’activitat s’impartirà el pròxim dimarts 14 de febrer, de 10 a 12 hores, a La Fabriqueta. En concret, la proposta oferirà un viatge per la història posant el focus en el paper de les dones. Durant la trobada, distribuïda en quatre moments històrics, es descobrirà i es recordarà els rols de les dones en diferents àmbits. També, es reflexionarà extensament sobre com han canviat els temps i sobre tot allò que encara queda per a assolir. L’objectiu és donar visibilitat a la presència de les dones en diferents èpoques, així com posar l’accent no només en aquelles figures que van aconseguir fites importants, sinó en el conjunt de les dones com a grans generadores de canvis socials, econòmics, culturals i estructurals.

L’activitat està pensada per a dones de totes les edats. Per a participar-hi, cal apuntar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, al telèfon 93 791 15 42, al correu electrònic cdst.gentgran@caldetes.cat o a través d’un formulari en línia al web municipal.

Informaciˇ publicada el 31 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05