Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Continuen les manualitats compartides a Caldes d'Estrac
Els dimecres, d'11 a 12.30 hores, l'Espai Jove de Caldes d'Estrac es converteix en un punt de trobada per a intercanviar coneixements, converses i passatemps

Manualitats CompartidesManualitats CompartidesL’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac continua dinamitzant el taller de manualitats compartides. Actualment, la proposta es porta a terme els dimecres, d’11 a 12.30 hores, a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. Les persones que hi assisteixen porten els seus materials per a cosir, brodar, pintar, llegir, retallar, escriure i un llarg etcètera de possibilitats. L’activitat també compta amb l’acompanyament dels tècnics municipals. En concret, el taller de manualitats compartides es va posar en marxa el passat mes de maig amb la voluntat de convertir l’Espai Jove de Caldes d’Estrac en un punt de trobada per a intercanviar coneixements i converses.

En aquest marc, el passat divendres 3 de febrer, les dones participants del taller de manualitats compartides es van apropar a l’Escola Sagrada Família per a portar a l’alumnat d’educació infantil les disfresses i els llençols pels llitets dels ninos i de les nines que els hi havien demanat arreglat. Així mateix, des de principis de l’any passat, les dones participants del taller de manualitats compartides van voler col·laborar amb el projecte ‘Abriga’m’ de l’associació Vida Significativa. El passat dilluns 13 de febrer, van portar el material elaborat a l’associació. Les mantes, les bufandes i els barrets es distribuiran entre els centres d’acollida de Catalunya perquè els infants, que per circumstàncies diverses han d’estar un temps en aquests equipaments, disposin de roba d’abric durant l'hivern.

Per a participar en el taller de manualitats compartides, cal apuntar-se enviant un correu electrònic a cdst.gentgran@caldetes.cat o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac.

Informació publicada el 22 de febrer de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05